x

ارائه مقاله شبیه‌سازی آکوستیکی سالن تولید نخ در سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی آکوستیک و ارتعاشات

انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران با هدف هم افزایی و همفکری در حوزه آکوستیک و ارتعاشات هر ساله اقدام به برگزاری کنفرانس بین‌المللی آکوستیک و ارتعاشات می‌نماید. امسال نیز سیزدهمین دوره این کنفرانس در دانشکده راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد. این کنفرانس که در تاریخ 29 و 30 آذر برگزار شد، شامل بخش‌هایی مانند: ارائه مقالات ارسالی به صورت پوستر و سخنرانی، سخنرانی‌های کلیدی و اهدای جوایز و تقدیر در زمینه ارتعاشات و آکوستیک است.

یکی از مقالات ارائه شده در این کنفرانس مقاله "شبیه‌سازی آکوستیکی صدای انتشاری در سالن تولید نخ و صحت‌سنجی با نتایج تجربی" بود که توسط محمدرضا ترابی ارائه شد. این مقاله از یک پروژه مرتبط با صنعت استخراج شده و زیر نظر دکترعلی لقمانی و همکاری عباس محمدی وندیشی و عرفان توکلی نژاد انجام شده است.

تحت نظارت وف ایرانی