ارائه مقاله فرامواد آکوستیکی در سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی آکوستیک و ارتعاشات

انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران با هدف هم افزایی و همفکری در حوزه آکوستیک و ارتعاشات هر ساله اقدام به برگزاری کنفرانس بین‌المللی آکوستیک و ارتعاشات می‌نماید. امسال نیز سیزدهمین دوره این کنفرانس در دانشکده راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد. این کنفرانس که در تاریخ 29 و 30 آذر برگزار شد، شامل بخش‌هایی مانند: ارائه مقالات ارسالی به صورت پوستر و سخنرانی، سخنرانی‌های کلیدی و اهدای جوایز و تقدیر در زمینه ارتعاشات و آکوستیک است.

یکی از مقالات ارائه شده در این کنفرانس مقاله "تحلیل عددی افت انتقال صوت در یک پانل ساندویچی با ساختار سفتی منفی" بود که توسط عباس مجمدی وندیشی ارائه شد. این موضوع یکی از بخش‌های پروژه کارشناسی ارشد ایشان بوده که زیر نظر دکترعلی لقمانی و دکتر رضا جعفری ندوشن به عنوان اساتید راهنما انجام شده است.