x

کسب عنوان پایان‌نامه برتر در سی و دومین همایش سالانه بین‌المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران

سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران با همکاری دانشگاه صنعتی اراک و در تاریخ 18 لغایت 20 اردیبهشت ماه سال 1403 برگزار خواهد شد. این همایش فرصت مناسبی برای ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و صنعتگران در رشته ­های مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی مواد، مهندسی شیمی و سایر رشته­ های مرتبط می باشد.

یکی از بخش‌های این همایش تجلیل از پایان‌نامه‌های برتر کارشناسی ارشد و دکترا بوده، که در این دوره از این همایش پایان‌نامه کارشناسی ارشد علیرضا غلامی جلال آباد با عنوان:

تشخیص عیب ترک در جعبه‌دنده‌‌‌های ساده تحت شرایط سرعت متغیر با استفاده از داده های ارتعاش پیچشی

به عنوان پایان‌نامه برتر در حوزه مهندسی مکانیک شناخته شده است. این پایان‌نامه زیر نظر دکتر علی لقمانی به عنوان استاد راهنما و دکتر سعید ضیائی راد به عنوان استاد مشاور در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان به انجام رسیده است.

ارتقاء امنیت وب با وف ایرانی